10 Ocak 2012 Salı

Çınar kitap okur...

 Çınar gider kitaplığından bir kitap seçer.. Sonra onun resimlerine dalar gider... Bu sayfadaki hayvanları saydığımız kitabı. Artık rakamları da bildiğinden kaç tane bulması gerektiğini de biliyor..
Gece yatmadan önce ille de kitap okunacak ve ille de anne tarafından.. Bugün baban okusun, yok olmaz... Annem gelsin.. İyi peki.. Son zamanlarda T. İş Bankası Yayınlarının Çıkartmalı Gezi Kitabım'a sardık. Bazen çıkartmaları yapıştırdığımız sayfalardan birinde bir hikaye kuruyoruz. Bazen de bir sayfadaki çıkartmaları yapıştırıyoruz yine hikaye kurarak tabi.. Dünyanın çeşitli yerlerine yolculuk yapmış oluyoruz biz de çıkartma kahramanlarıyla..
Kuzey kutbunda kamp sayfasına bayılıyor. Oradaki mavi kızaklının kendisini olduğunu söylüyor. Kış oldu ve hala kar yağmadı(pek yağacak gibi de değil),  Çınar'da ise karda kızakla kayma isteği var. Bu yüzden kuzey kutbuna gitmek istiyor.. Meraklı Minik'teki Kuzey kutbu kampının da etkisi var tabi bunda. Bakalım gerçekte kuzey kutbunu görme şansımız olur mu bilmem... Daha önce görülebilecek yerler de var.. Ülkemizin nadide karlı cennetleri gibi :)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder