17 Ocak 2012 Salı

bu sefer karda oynadık :)

Cumartesi yağan karda oynayamadık, daha çok yağsın diye bekledik. olmadı.

 Ama dün akşamı kaçırmadık. Akşam yollar kapanmadan eve dönmeye çalıştık. Sitenin içi buz tutmuş ama bizim girmemizden hemen önce tuzlamışlar, neyse bir vukuat olmadan park edebildik arabamızı. Eve girip hemen kat kat lahana gibi giyindik. Eldivenler, şapkalar, atkılar tamam. Karda oynamaya hazırız :)))
 Sitenin içinde her bir minik yokuşta kayma denemeleri yaptık. Sonradan naylonla kayanları gördük. Çınar, "anne biz de öyle yapalım daha kolay" dedi. evet öyle gerçekten. ;))
 Tam bir kardan adam olduk. Çınar'ın yuvarlanmadığı bayır kalmadı. Basmadığımız, ayak izi bırakmadığımız kar bırakmadık. Ağaçları bile salladık, fazladan kar yağdırmak için.


 Bulduğumuz her yere yattık. Koşup koşup düşme numaralarıyla yere yuvarlandık.
 Kaydıraktan kaymayı da ihmal etmedik. ;)


 Nerdeyse bütün siteyi dolaştık...
 San ırım bir saatten fazla oynadık. Yanaklar kıpkırmızı olmuş :)))
Çok eğlendik. Biraz zor geldik hatta eve... Ertesi gün kar yağarsa yeniden çıkarız dedim. Ama bugün kar yağmadı. :(  Yine de karın korkusundan evden dışarı da adımımızı atmadık....

2 yorum:

  1. Ne güzel geçirmişsiniz vaktinizi,daha da yağmaz :(
    zonguldak'da 1 metre olmuş kar yollar kapalı sular donmuş çok özlemişim kışı

    YanıtlaSil
  2. Evet bugün facebookta bolca karlı Zonguldak fotoğrafı gördüm. Benim de canım çekti doğrusu... Yine de bu sefer epeyce değerlendirdik karı. Belli olmaz belki yine yağar.. Biz epey tepede kalıyoruz, annemlerin orda kar yokken bizde oluyor..Siz de gelin kartopu oynamaya :))

    YanıtlaSil