14 Temmuz 2012 Cumartesi

Minik Paleontolog Çınar ;))

Babamız yanımıza tatile gelirken Çınar'a süper bir hediye getirmiş.. Bir kazı seti. Kayayı kazarak oyarak çok dikkatli bir şekilde dinozor kemiklerini buluyorsun. Daha sonra da kemikleri birleştirerek dinozoru ortaya çıkarıyorsun. Bizimkinden bir triceratops çıktı. Çınar'ın dinozor sevdası izlediğimiz bir belgeselde öğrendiklerimizden sonra onu paleontolog olma isteğine götürmüştü. Bir deneme yapmış oldu. Zaman zaman zorlansa da sonunda başarabildi ve gururla anlattı günlerce. Arkadaşlarına gösterdi. çok mutlu oldu :))

3 yorum:

  1. Ozaman Forum İstanbul'daki dinazor müzesine bayilabilir. Giris ücreti biraz pahali olmakla beraber, iceride gosterilen 7d sinema da daha bizimkiler icin pek uygun degil gibi, cogu yerinde ben bile urktum.
    Ama bahcesinde de ucretsiz olarak görebilecegi büyük dinazorlar var, aklinizda olsun.

    YanıtlaSil
  2. Bu oyuncağı geçen başka bir blogda daha görmüştüm. kesinlikle mükemmel bir seçim çocuklar için. çok yaratıcı.

    YanıtlaSil
  3. Dün yatmadan önce dinozor müzesine gidelim demişti Çınar. Benim Forum İstanbul'dan haberim yoktu. Bunu duyunca çok sevinecek Çınar. Değerlendirmeye alalım. Teşekkürler Bahar'cım.

    Hoş geldin Küçük mucizem :) Evet güzel bir deneyim. Ayrıca sabır gerektirdiği için biraz zorlayıcı aynı zamanda. Değişik duyguları deneyimlemeleri güzel her anlamda.

    YanıtlaSil